Op de Bedrijven Contact Dagen Drenthe met Social+

bedrijven contact dagen drenthe

Deze week worden de Bedrijven Contact Dagen Drenthe gehouden. In de TT Hall in Assen komen op dinsdag 14 en woensdag 15 april meer dan 300 bedrijven uit Drenthe samen. Alle hebben een beursstand waar iets wordt verteld over het bedrijf. En dat gaan we ook doen met Social+.

Samen met collega Bastiaan Blenkers sta ik op 14 en 15 april op de Bedrijven Contact Dagen Drenthe. We hebben een stand op het Meppelplein, tussen verschillende andere ondernemers uit Meppel. Voor vragen over advertenties in de Drentse kranten kun je bij Bastiaan terecht. Daarnaast vertellen we beiden graag over Social+.

De Bedrijven Contact Dagen zijn bedoeld om te netwerken en om als bedrijf slimmer te worden. Naast de netwerkborrels en lunches zijn er verschillende lezingen. Een van die lezingen wordt gegeven door Jarno Duursma. Hij is oprichter van Social Media Club Groningen en ik heb verschillende – zowel door hem gesproken als door hem georganiseerde – lezingen bijgewoond. Jarno weet altijd te boeien en heeft veel ervaring met ondernemers en social media. In mijn optiek echt een aanrader voor elke MKB’er om erheen te gaan! Ook ben ik altijd wel onder de indruk van Ben Woldering. Als er iemand kan ondernemen is hij dat en volgens mij kan iedere zelfstandige ondernemer wat van hem leren.

Jarno Duursma weet altijd te boeien

In onze stand kun je terecht voor een gratis tip voor je Facebookbedrijfspagina. We zijn gewapend met iPads en pakken jouw bedrijfspagina erbij. We doen een korte scan en komen vervolgens met een tip waarmee je je pagina zou kunnen verbeteren. Is je pagina al tiptop in orde? Dan hebben we nog een hoop suggesties voor het creëren van berichten of volgers. Uiteraard kun je ook met al je social media-gerelateerde vragen bij ons terecht. We doen er alles aan om een bezoekje aan onze stand de moeite waard voor je te maken!

Natuurlijk vertellen we op de beurs ook over Social+. We geven uitleg over de dienst, laten zien wat we voor onze opdrachtgevers bereiken en je kunt een afspraak met ons maken voor meer informatie. Ook hebben we een speciale beursaanbieding voor ondernemers die direct van start willen gaan met social media. Ben je benieuwd? Kom dan op 14 of 15 april even langs!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s